Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Forumul de Incoming 2019, București

decembrie 7, 2019 @ 12:00 am

Forumul de Incoming

Ediția a VII-a

Hotel Ramada Plaza, București

7 Decembrie 2019

 

Eveniment organizat de InfoTravelRomania.ro

Numar de locuri: 110.

Au prioritate agentiile de turism care fac INCOMING (70)ghizii de turism specializati pe INCOMING si unitatile de cazare care isi doresc turisti straini. Scopul principal al acestui forum este sa discutam despre incoming, despre problemele si solutiile incomingului romanesc, sa incurajam agentiile de turism sa dezvolte un departament de INCOMING.

Cand am inceput Forumul de Incoming in 2014 un mare sef in turism spunea ca sunt maxim 20 agentii de turism care fac INCOMING. Acum, dupa 4 ani avem 70 de agentii de turism care fac incoming. Iata ca forumul si-a atins scopul: sa incurajam agentiile de turism sa faca INCOMING!.

La intrare vor fi 2 mese. Pe partea dreapta – prima masuta pentru inregistrarea participantilor, a doua pentru Art Souvenirs (ce va expune pachete-cadou cu suveniruri din Romania).

Moderator: Marian Constantinescu

Fotograf oficial al evenimentului: Raluca Buzoianu.

Loc de desfasurare: Hotel Ramada PLAZA (fostul hotel TURIST), Bucuresti. Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1, Bucuresti, Romania 013704,

Coordonate GPS: 44.480317, 26.062169.

Plasat in nordul Capitalei, la 10 km de aeroportul International Henri Coanda, in mijlocul zonei de afaceri si la doar cateva minute de centrul orasului, in apropierea Targului Romexpo, Ramada Parc Bucuresti ofera o atmosfera ideala pentru calatorii de afaceri si cele mai bune facilitati pentru desfasurarea acestora

Detalii

Dată:
decembrie 7, 2019
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top