Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivalul Peștelui, Brăila

septembrie 23, 2022 @ 12:00 am - septembrie 25, 2022 @ 12:00 am

Festivalul Peștelui, Brăila

Ediția a – IV – a

Data de început: 23 septembrie 2022

Data sfârșit: 25 septembrie 2022

În perioada 23 – 25 septembrie a.c. va avea loc a IV-a ediție a Festivalului Peștelui la Brăila.

Astfel, sâmbătă 24 septembrie, brăilenii  pot asista la demonstrațiile culinare a chef-ilor de la două restaurante cu specific pescaresc, „Pește și Vin” și „Sunrise Marina”.

Brăilenii vor fi invitați la o “degustare” a preparatelor pe bază de pește și fructe de mare gătite chiar sub ochii acestora. 

Sâmbata seara, pe scenă, vor urca Damian Draghici & Brothers, impreuna cu Ansambulul de dansuri populare Pandelașul. 

Duminică va fi seara renumitulul Mircea Dinescu, acompaniat de Taraful Cleante, Taraful de la Vărbilău și Taraf de Caliu

Pe toată durata evenimentului, ce va avea loc pe Faleza Dunării, în intervalul orar 10:00 – 22:00, vor fi amplasate standuri în care se vor desfășura activități de alimentație publică (cu servirea de preparate cu specific pescărești) și casuțe cu vânzare. 

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila va fi gazdui ateliere de dezvoltare a aptitudinilor practice pe tema pescuitului și va prezenta o scurta istorie a pescuitului la Brăila.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila va participa cu ateliere de ceramică și ateliere de revitalizare a țesăturilor tradiționale din zona Brăilei.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Locația: Faleza Dunării.

Details

Start:
septembrie 23, 2022 @ 12:00 am
End:
septembrie 25, 2022 @ 12:00 am
Event Category:
Top