Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Luminii, Zărnești

august 11, 2018 @ 12:00 am

Festivalul Luminii, 11 august 2018,

Zărnești – Centrul Istoric

Anulat

 

A doua editie a Festivalului Luminii va avea loc în data de 11 august, între orele 18.00 – 22.00, în centrul istoric, pe spațiul pietonal, unde vor fi amplasate aproximativ 2500 de gulguțe.

Gulguțele sunt suporturi din hârtie, confecționate de catre cercetași, dar si de catre participantii la eveniment, cu nisip în interior și o lumânare mică tip candelă, ce vor fi aprinse după lăsarea serii.

În acest interval, pentru a interacționa cu comunitatea, cercetașii vor derula ateliere de confecționat gulguțe, dar si ateliere specifice activității cercetașilor (prim-ajutor, noduri, supraviețuire, handmade etc),�?Copacul dorințelor�?, acțiunea numită �?îmbrățișări gratuite�? și altele.

Participare extraordinară: Andrei Oțetaru, Light & Fire Performances (spectacol cu focuri și lumini).

Festivalul este deschis participanților de orice vârstă.

Organizatori: Cercetaşii Romaniei în parteneriat cu Primăria oraşului Zărneşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Zărneşti, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistica Zărneşti, Liceul Teoretic Mitropolit Ioan Mețianu Zărnești.

Detalii pe pagină oficială a festivalului www.festivalul-luminiii.ro, www.visitzarnesti.ro, http://primaria-zarnesti.ro/

Detalii

Dată:
august 11, 2018
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top