Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul In Transylvania, Drăguș, Brașov

iulie 7, 2017 @ 12:00 am - iulie 9, 2017 @ 12:00 am

IN TRANSYLVANIA Festival @ zona turistă Dragus, Sambata, Brasov
 07  – 09 iulie 2017

In Tara Fagarasului, in mijlocul naturii, pe o partie de schi desprinsa parca dintr-o poveste si inconjurata de padure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

În perioada 8 – 10 iulie, în zona Drăgușel (lângă Drăguș) va avea loc a treia ediție a festivalului In Transylvania.

Cei care vor să petreacă un week-end într-unul din cele mai frumoase locuri din Țara Făgărașului, pe muzică funk, pop, indie-rock, disco-dance, progressive, electronică, ambientală, trebuie să știe că prețul unui bilet/zi este de 15 lei.

Vom invita DJ și Drummers care vor face atmosferă 24/24. Intrarea este accesibilă și tot ce ne-am propus este să ne simțim bine împreună. Calitate garantată de standardele made In Transylvania“, spun organizatorii evenimentului.

Obiectivele turistice nu sunt nici ele de neglijat: pe o raza de cativa km de mers agale sau cu masina ajungi la Manastirea Sambata de Sus, Cetatea Fagarasului, Herghelia Sambata, satele sasesti specifice Trasilvaniei, Transfagarasanul, Balea Lac, Strandul Victoria. Creasta Muntilor Fagaras ofera si ea cateva trasee demne de luat in seama pentru amatorii de drumetii.

Pastrand traditia, organizatorii festivalului – Asociatia Padina Fest, au inclus in program si o serie de competitii sportive – Maratonul Transilvaniei fiind deja asteptat de catre iubitorii de ciclism.

Partenerii festivalului sunt Primaria Comunei Dragus, Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, Consiliul Judetean Brasov, Heineken Romania, British American Tabacco, Asociatia MAINOI, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania, Aventura Parc Dragus, Casa Zmeilor, RoEvents, Smartatletic, AIAT si multi altii.

Detalii

Începe:
iulie 7, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
iulie 9, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top