Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Handmade Creative Buzz, Sibiu

decembrie 13, 2019 @ 12:00 am - decembrie 15, 2019 @ 12:00 am

Festivalul Handmade Creative Buzz, Sibiu, județul Sibiu

Ediția a IX-a,  Biblioteca ASTRA

 

Bucuria iernii o trăim în luna decembrie la #CreativeBuzz, așa că pentru 3 zile vă pregătim o nouă ediție minunată de festival handmade, unde te întâlnești cu meșteri faini, activități creative pentru toată familia, bazar vintage, toate în cea mai relaxantă atmosferă!

Cei mai buni meșteri artizani vor reda bucuria iernii și a sărbătorilor în culori prin intermediul creațiilor lor. Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pic – tate, jucării inedite, cosmetice natural, dulcețuri de casă și multe altele, se găsesc cu pris osință la Festivalul Handmade Creative Buzz, ajuns la ediția cu numărul 24  la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade.

Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere.

Cu multă culoare,  40 de expozanți din toată țara, ateliere de creație, muzică bună, cafea de specialitate  și bunătăți locale, cauze sociale , voie bună și oameni speciali, te așteptăm zilnic între 10:00-20:00 la o nouă sesiune de  shopping alternativ! 

Detalii

Începe:
decembrie 13, 2019 @ 12:00 am
Se termină:
decembrie 15, 2019 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top