Festivalul gastronomic „Pita de Banat”, Timişoara, jud. Timiş
Tematica festivalului “Pita de Banat” era una diversă: produse, accesorii şi echipamente pentru morărit, panificaţie, cofetărie şi patiserie, produse şi preparate tradiţionale şi ecologice româneşti, preparate specifice din bucătăria internaţională, vin, ceai, cafea, bere, alte băuturi alcoolice şi nealcoolice, preparate culinare gătite în aer liber la grătar, pe plită, la ceaun sau rotisor, produse de artizanat.
Organizatorilor au prevăzut în program deasemenea susţinerea unor demonstraţii ale maeştrilor brutari şi bucătari, demonstraţii meşteşugăreşti, concursuri de fantezie în aluat, precum şi o paradă a modei cu vestimentații inedite realizate din produse de panificaţie şi nu numai.
Organizatori: CCIAT în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş