Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul folcloric Danţu’ mânânţăilor, Satu Mare

noiembrie 8, 2022 @ 12:00 am

Festivalul folcloric ,,Danţu’ mânânţăilor”– Satu Mare, județul Satu Mare

Ediția VIII-a 

 

Evenimentul este organizat cu scopul păstrării și conservării tradițiilor și folclorului, se va desfăşura pe data de 8 noiembrie 2022 la Casa de Cultură G. M. Zamfirescu.

8 noiembrie de la ora 11:00, la Casa de Cultură G.M. Zamfirescu, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și  Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare va avea loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului concurs de folclor ”Danțu’ Mânânțăilor”.

Acest festival concurs se adresează copiior şi tinerilor şcolari clasele I/VIII cu scopul de a stimula in rândul acestora interesul pentru receptarea, păstrarea şi punerea în valoare a creaţiilor populare, a frumuseţii costumului popular, apropierea de tradiţiile populare precum şi descoperirea, cultivarea şi promovarea tinerilor interpreţi vocali și instrumentişti precum şi a formaţiilor de dansuri populare şi a ansamblurilor folclorice de copii. Spre bucuria organizatorilor, această manifestare a luat amploare de la o ediţie la alta numărul participanţilor ajungând până la 400 de copii din întreg județul nostru.

Organizatori: Consiliul Judeţean Satu Mare, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare

Detalii

Dată:
noiembrie 8, 2022
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top