Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul de folclor Moștenire din Bătrâni, Avrig, Sibiu

mai 12, 2019 @ 12:00 am

Festivalul de folclor „Moştenire din bătrâni”

 

Valorificarea și păstrarea tradiției populare, descoperirea și promovarea de noi talente din rândul soliștilor vocali și instrumentiști, păstrarea portului și obiceiul popular, dezvoltarea talentului artistic prin promovarea parteneriatelor cu alte unităţi de învăţământ.

Încurajarea implicării elevilor în promovarea practicilor cultural – artistice din satul românesc,  păstrarea şi valorificarea costumului tradiţional românesc,  motivarea elevilor şi a cadrelor didactice pentru alegerea unor opţionale care cultivă talentul, aptitudinile şi înclinaţiile elevilor pentru promovarea traditiilor populare si   a  folclorului  local.

PARTICIPĂ: Soliști vocali și instrumentiști, formații și ansambluri folclorice de cântece și jocuri populare, tradiții și obiceiuri populare, reflectate în activitatea unităților de învățământ din județul nostru.

LOCUL DESFĂŞURĂRII: Sala de sport a Liceului Teoretic **Gheorghe Lazăr** Avrig.

Incepând cu ora 11.30 parada portului popular, primirea formaţiilor şi programul artistic la sala de sport a Liceului Teoretic *Gheorghe Lazăr* Avrig. (În cazul în care este vreme nefavorabilă se va începe spectacolul direct la sala de sport a Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr”Avrig).

Ordinea intrării pe scenă va fi anunțată pe mail-ul transmis persoanelor de contact și va fi afișată la sala de sport.

Detalii

Dată:
mai 12, 2019
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top