Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivalul Comorile Muntelui, Platoul masivului Rarău

august 25, 2019 @ 12:00 am

Festivalul Comorile Muntelui – Platoul masivului Rarău – Munceii Rarăului, județul Suceava

 

Ediția a-IV- a

Consiliul Județean Suceava, în parteneriat cu primăriile din Grupurile de Acțiune Locală “Bucovina de Munte” și “Bazinul Dornelor”, vă invită în data de 20 august 2018 la Festivalul „Comorile muntelui”, care va avea loc pe Platoul Masivului Rarău, în locul numit Munceii Rarăului.

În sunet de toacă, trâmbiță și bucium, vă așteaptă gospodari, meșteșugari, artiști populari, bucate de stână și tradiționale, cântece și dansuri de pe Văile Bistriței și Moldovei, comori din lada de zestre. Pe 21 august, descoperă „Comorile muntelui” în Masivul Rarău!

Festivalul urmărește promovarea și valorificarea atât a resurselor turistice naturale, cât și a celor antropice, în cadrul acestora acordându-se o importanță deosebită elementelor de cultură materială și spirituală, cu accent pe tradițiile și obiceiurile din zona montană a județului.

Evenimentul se va desfășura în aer  liber, pe parcursul unei zile și include stâne turistice, expoziții ale meșterilor populari și demonstrații de meșteșuguriguri, expoziții cu degustare de produse gastronomice bucovinene și de preparate tradiționale din lapte, carne, fructe, produse apicole, spectacole de toacă, trâmbiță și bucium, spectacole de cântece și dansuri populare, concurs de orientare turistică, show de lasere și foc de tabără.

PROGRAMUL
Festivalului “Comorile Muntelui”

 

Details

Date:
august 25, 2019
Time:
12:00 am
Event Category:
Top