Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festivalul Ciclist TeamXpert, Azuga

mai 28, 2017 @ 12:00 am

Festivalul Ciclist TeamXpert, Azuga

 

La Cupa TeamXpert – editia a V-a, care are loc duminica, 28 mai 2017, la Azuga, Sloop ne va da energie si ne va ajuta sa pedalam pe frumoasele trasee!

Loja Fructelor este o companie tânără care a fost creată cu scopul de a oferi românilor o cale mai delicioasă, sănătoasă și convenabilă de a avea o dietă bogată în fructe și legume și a-i ajuta astfel să trăiască mai ușor o viață sănătoasă.
Iubim oamenii. Ne pasă de fiecare dintre ei. Suntem conectați, informați și le arătăm cât e de simplu să se hrănească, la trup și în suflet, cu lucruri sănătoase și bune 100% pentru ei.
Ce facem?
Smutiuri si Freshuri delicioase făcute din 100% Fructe & Legume. Nicioadată din Concentrat. Fără conservanți, fără adititvi, fără coloranți, fără zahăr adăugat.
• Smuti SLooP înseamnă sucul, pulpa și fibrele din fructe, atât si nimic altceva.
Un produs integral: smuti SLooP păstrează chiar și pulpa și fibrele, oferind astfel nutrienți și vitamine esențiale. În limbajul SLooP , fructe smuticite. Smutiurile SLooP conțin fructe care nu se găsesc pe piața fructelor în orice sezon.
• Freshurile SLooP ( conțin numai și numai suc din fructe/legume proaspete. întregi stoarse si/sau presate și nimic altceva. SLooP nu este Niciodată Din Concentrat
• Susținătorul declarat al jocului, SLooP FRULi este un tetrawedge prietenos cu mâinile dibace și mereu puse pe șotii ale copiilor. Realizat din fructe atent alese și fără zahăr adăugat sau alte răutăți, FRULi este atât de delicios încât îi va convinge de la prima sorbitură pe cei mici.

Detalii

Dată:
mai 28, 2017
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top