Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Festival CUCA, Cârțișoara

august 19, 2016 @ 12:00 am - august 21, 2016 @ 12:00 am

Festival CUCA, Cârțișoara

 

Festival CUCA, organizat de Fundația DALA și Centrul Cultural Cârțișoara, este un eveniment independent bienal care își propune să provoace o serie de întâlniri performative între public și diferite entități profesionale — arhitecți, peisagiști, restauratori, artiști, muzicieni, antropologi, meșteșugari, studenți.

Întins pe durata a trei zile, între 19 și 21 august 2016, în localitatea Cârțișoara din județul Sibiu, Festival CUCA teleportează în spectaculoasa Țară a Făgărașului un model de interacțiune relaxată, în care lumile contemporană și tradițională funcționează în acord.

Cu un program în care se amestecă muzica de fanfară țărănească și field recording-ul, experimentele sonore psihedelice și instalațiile artistice, jazz-ul și meseriile pe cale de dispariție, banda desenată și video art-ul, CUCA spune că în decorul din vecinătatea comunei Cârțișoara, spațiul în care și-au regăsit sensul locuințe abandonate din crângurile Munților Apuseni sau din satele învecinate, e loc pentru toate.

Alte informații

Fundația DALA este o organizație activă în sectorul ONG, care promovează prin proiecte culturale și angajare socială dezvoltarea locală/regională sustenabilă. Reorganizată în 2006, Fundația DALA a derulat sau are în derulare proiecte educaționale în domeniile arhitecturii, patrimoniului, dezvoltării comunitare, voluntariatului, artelor vizuale, în parteneriate cu instituții sau ONG-uri din țară sau străinătate.


Centrul Cultural Cârțișoara este un proiect interdisciplinar, localizat în comuna Cârțișoara, județul Sibiu, inițiat de către Fundația DALA în 2010, al cărui obiectiv principal este transferul de cunoștințe și bune practici între profesioniști care activează în domeniile arhitecturii, peisagisticii, restaurării, antropologiei și tineri studenți și/sau masteranzi ai universităților și facultăților de profil din țară și din străinătate.

Detalii

Începe:
august 19, 2016 @ 12:00 am
Se termină:
august 21, 2016 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top