Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Fashiontv Tourism Awards Litoral

august 21, 2016 @ 12:00 am

Fashiontv Tourism Awards Litoral

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe Litoralul Românesc va avea loc duminică, 21 august, ora 22:00 în complexul de 5* Vox Maris Grand Resort din Costinești.

La eveniment vor participa doamna Claudia Tapardel, membră a Parlamentului European și doamna Anca Pavel-Nedea, președintele Autorității Naționale pentru Turism.

Fashiontv Tourism Awards – Gala Turismului de pe Litoralul Românesc, are ca scop stimularea investitorilor din industria turistică de pe litoralul romanesc, evidențiind și promovând realizările notabile ale acestora.

Totodată, la eveniment vor fi prezenți investitori și reprezentanți ai turismului de pe litoral, oameni de afaceri, personalități din domeniul artei  și culturii, jurnaliști de la importante trusturi de presă.

Fashiontv Tourism Awards- Gala Turismului de pe Litoralul Românesc va premia investitorii care susțin și promovează turismul de pe litoralul românesc, cele mai fashion locații de pe litoral și serviciile din domeniul turismului, după cum urmează: complexuri turistice, hoteluri, restaurante, plaje/ beach bar-uri, cluburi, centre de relaxare, tratament și servicii.

Producătorul acestui eveniment este Fashiontv România, reprezentantul oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României.

Fashiontv promovează într-un mod unic destinații turistice în cadrul rubricii speciale f. Destination, în 196 de țări pe 5 continente, fiind difuzat către cca 450 de milioane de utilizatori privați și în peste 7 milioane de locații publice.

Succesul acestor campanii s-a concretizat în acorduri de promovare pe termen lung cu Ministere ale Turismului din numeroase țări, precum: Indonezia, China, Grecia, Turcia,  Portugalia, Croația și Ungaria.

Pentru că surprizele se vor ține lanț acest weekend, Cătălin Botezatu, cel mai cunoscut designer român pe podiumurile internaționale,  va aduce în premieră pe scena Fashiontv noua sa colecție în cadrul unui fashion-show de excepție.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel la nivel internațional turismul de pe litoralul românesc.

Evenimentul Fashiontv Tourism Awards- Gala Turismului de pe Litoralul Romanesc va putea fi urmărit live duminica, 21 August 2016,  incepand cu ora 22:00 pe site-ul oficial Fashiontv Romania :  www.fashiontv.com.ro, dar si pe www.fashiontv.com .

Fashion Summer Festival 2016 este un proiect organizat de Fashiontv în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.

Detalii

Dată:
august 21, 2016
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top