Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Enisala CastelFest

iulie 22, 2017 @ 12:00 am - iulie 23, 2017 @ 12:00 am

ENISALA CASTELFEST 2017

Va invitam la festivalul celei mai frumoase cetati din Dobrogea, cetatea Enisala. Va asteptam in atmosfera de basm ce te indeamna sa visezi la povesti cu printi si printese.
Am pregatit pentru voi un festival ce in afara de serile fantastice, cu concerte la care vor participa trupe din Romania si din strainatate, va avea un orasel medieval care va “transporta” vizitatorii in vremurile de alta data. Copiii vor cei mai fericiti, ei vor avea prilejul sa invete despre viata din perioada de glorie a cetatii Enisala, vor invata sa picteze pe scuturi, vor avea ateliere de olarit, pielarie, teatru si lupte medievale.

Participantii la ateliere vor fi imbracati in haine de epoca si vor putea sa isi insuseasca o frumoasa lectie despre viata de acum 500 de ani.

In locatie vom avea si un frumos parc de distractii, care va functiona in fiecare zi de la ora 12 si pana la caderea serii.

Festivalul va fi unul multicultural, stiut fiind faptul ca Tulcea este judetul cu cel mai bogat areal multicultural din Romania, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici in armonie. Tocmai în acest context, ansambluri muzicale multietnice din zona vor fi invitate sa prezinte mici momente culturale, specifice.

La scena, MC Nino va organiza in timpul zilei jocuri si concursuri, pentru copii, dar si pentru adultii.

In prima zi a festivalului, 22 iulie 2017, vom avea concerte la care vor participa in deschidere trupe locale, dar si trupe internationale tribut U2 (by Zen Garden), Bon Jovi (by New Jersey) si Queen (by Queen Legend). 

In cea de a doua zi a festivalului, 23 iulie 2017, in fata vizitatorilor vor performa artisti indragiti din Romania: Radu Captari, Accuarella, Directia 5.

Va asteptam la Enisala, un tinut de poveste!

Detalii

Începe:
iulie 22, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
iulie 23, 2017 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top