Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dezbatere privind sezonul estival 2016, Năvodari

iunie 15, 2016 @ 12:00 am

Seminar F.P.T.R., Năvodari

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) are deosebita plăcere şi onoare să vă invite miercuri, 15.06.2016, ora 11:00, la Phoenicia Holiday Resort din Năvodari, la o dezbatere privind principalele probleme cu care se confruntă mediul de afaceri din turism, la început de sezon estival 2016.

Având în vedere că unele proiecte de lege ce vizează domeniul turismului sunt dezbătute în cadrul anumitor comisii de specialitate ale Senatului, la dezbatere va fi prezent un grup senatorial format din 50 de senatori, cu care vom putea avea un dialog transparent, sincer şi constructiv pe mai multe teme actuale.

Litoralul românesc poate deveni o destinaţie turistică de top, recunoscută pe plan internaţional, numai prin rezolvarea problemelor actuale şi printr-o bună comunicare, dintre mediul de afaceri din turism şi mediul politic şi administrativ.

 Aceasta întâlnire, va fi urmată de un infotur pe litoralul romanesc, organizat de Autoritatea Natională pentru Turism (A.N.T), pentru un grup de jurnalisti români. In cadrul infotur-ului, vor fi vizitate cateva stucturi de cazare, membre FPTR.

Detalii

Dată:
iunie 15, 2016
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top