Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

De Florii în Satul Maramureșean, Călinești

aprilie 9, 2023 @ 12:00 am

De Florii în Satul Maramureșean, Călinești

 

În Duminica ,,Floriilor”- 09  Aprilie 2023, o sărbătoare mult așteptată de creștinii din din toată țara, oaspeții prezenți în județul Maramureș și nu numai, sunt așteptați cu mare drag în satul Călinești pentru a participa la evenimentul ,,De Florii în Satul Maramureșean Călinești”.

Evenimentul va fi organizat de Asociația Călineștenii Țării Maramureșului în colaborare cu Biserica Greco-Catolică din localitatea Călinești și se va desfășura începând cu orele 15.00 la Biserica de lemn cu hramul Nașterii Maicii Domnului din satul Călinești (zona Căieni).

La acest eveniment, vor participa grupuri vocale, coruri bisericești, interpreți de cântece religioase din Maramureș și nu numai, promovând portul popular, tradițiile și obiceiurile specifice sărbătorii din duminica ,,Floriilor” – ,,Intrarea Domnului în Ierusalim”.

Organizatorii vor oferii participanților și o expoziție de pictură pe sticlă, pictate în cadrul “Școlii rădăcinilor străbune” o inițiativă pornită tot în cadrul acestei asociații.

Organizatori: Asociația Călineștenii Țării Maramureșului în colaborare cu Biserica Greco-Catolică din localitate.

Detalii

Dată:
aprilie 9, 2023
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top