Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cupa Max Ausnit, Lugoj

iulie 29, 2017 @ 12:00 am - iulie 30, 2017 @ 12:00 am

Cupa Max Ausnit, Lugoj

Ediţia a V-a

Cupa Max Ausnit este o competiţie de ciclism şosea pe un traseu cu o lungimea de 118 km, diferenţă de nivel: 900 m şi un timp limită de parcurgere de 6 ore.

Evenimentul Cupa Max Ausnit este organizat de Asociația Club Sportiv Ciclism Dumbrăvița. Cupa Max Ausnit este un concurs de ciclism pe șosea și se adresează atât cicliștilor amatori cât și celor profesioniști.

Locaţia aleasă de organizatori este municipiul Lugoj şi împrejurimile. Pentru cei ce doresc să se înscrie la concurs, este bine de ştiut că singurul tip de bicicletă permis în concurs este: cursiera – bicicleta de şosea.

Ziua 1, 29 iulie 2017: Circuit

Sâmbătă, 29 Iulie, 2017

Circuitul cuprinde câteva din cele mai valoroase elemente de arhitectură ale orașului Lugoj: Podul de Fier, Podul de Beton, Teatrul Municipal, Casa de Cultură și Colegiul Național Coriolan Brediceanu. Pedalând pe cele două maluri ale Timișului, vei descoperi centrul architectural al orașului din zona Primăriei, dar mai ales centrul simbolic de la Ceasul Electric, mare sfetnic al lugojenilor și primul care ajunge la întâlnire, fiind cel mai iubit loc de popas al călătorilor de pretutindeni.

 

Duminică, 30 Iulie, 2017

Am gândit un parcurs demn de o cursă clasică, care să te țină conectat în permanență și să îți ofere mai multe posibilități de abordare a cursei și de alegere a momentelor pentru atac.

Traseul este schimbat față de anul trecut, dorind să îți oferim un relief variat, cu multe urcări relativ scurte, dar solicitante și cu un final croit special pentru puncheori.

Detalii

Începe:
iulie 29, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
iulie 30, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top