Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cupa „Andrei Tantoș�? la schi, Arieşeni

ianuarie 31, 2017 @ 12:00 am - februarie 1, 2017 @ 12:00 am

Cupa „Andrei Tantoș�? la schi, Arieşeni 

In memoriam  „Andrei Tantoș�?

Ajunsă la cincea, Cupa „Andrei Tanțoș�?, schi alpin, organizată de Consiliul Județean Alba împreună cu Asociația Sportivă Montană Abrud, se va desfășura la Arieșeni, pe pârtia Vârtop 2, în perioada 31 ianuarie 2017 – 1 februarie 2017.

Programul evenimentului conține două concursuri de slalom: Slalom Open și Slalom Uriaș Open

Concursul este destinat atât juniorilor, cât și seniorilor, fiind un concurs de rang național care punctează în Cupa României la categoria Open. De asemenea, în cadrul acestor două probe vor lua startul și cadeții, concursul fiind susținut în acest caz de CSS Câmpeni si DJST Alba.

Concursul omagiază memoria campionului nostru, Andrei Tanțoș. Prestigiul acestei competiții este deja recunoscut la nivel național, astfel că la această ediție sunt așteptați mai mulți participanți decât în anii trecuți, la start fiind așteptați cei mai valoroși schiori români. De asemenea, avem invitată și o delegație din Ungaria, care sperăm ca ne va onora cu prezența. Prin efortul pe care îl depunem, atât noi, cât și toată comunitatea locală, dorim să aducem un plus acestei competiții de schi alpin și sperăm ca pe viitor acest concurs să se transforme într-unul internațional.

Concursul este dedicat memoriei multiplului campion național la schi alpin, plecat dintre noi în urma unui tragic accident rutier produs în 2012. La reușita acestui concurs își vor aduce contribuția și Clubul Sportiv Școlar Câmpeni, Primăria Abrud, Liceul HCC Abrud, Cabana Vârtop, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul. Concursul se va încheia cu Festivitatea de premiere, care va avea loc duminică, 15 februarie, în jurul orei 12.30.

Pentru mai multe detalii:

Asociația Sportivă Montană Abrud

dl. Tiberiu Tanțoș

Tel. 0745 157490

e-mail: asmontana_abrud@yahoo.com

Detalii

Începe:
ianuarie 31, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
februarie 1, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top