Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Crosul Cramelor 2014, Urlaţi, Prahova

octombrie 18, 2014 @ 12:00 am

Perform Experience deschide inscrierile pentru Crosul Cramelor 2014, eveniment ce va avea loc pe 18 Octombrie la Urlati, Prahova

„Crosul Cramelor” este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna printre dealurile roditoare ale viilor, simtind din plin gustul libertatii. Vom fi martori la metamorfozele misterioase ale naturii, care, sub arsita dogoritoare a soarelui, isi imbraca treptat haina unui nou anotimp, anotimp care ne va rasplati cu gustul dulce si aromat al mustului proaspat dupa terminarea cursei. Nu iti vei simti doar muschii corpului revitalizati, ci toate simturile tale vor fi trezite la viata!

Crosul Cramelor inseamna o incursiune in inima a tot ce are tara noastra mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat si istoria deosebita a Drumului Vinului, cu podgoriile si conacele lui nepretuite.” a declarat Ovidiu Constantin Cocieru – Directorul General al Perform Experience Group.

Data si locatia desfasurarii

Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Zona de start a evenimentului este organizata pe stadionul de fotbal din localitatea Urlati, str. Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu. Pentru cei care nu au masina, organizatorii pun la dispozitie, contra cost, un serviciu de transport din Bucuresti la locatia de start si retur.

Trasee

Crosul Cramelor (Urlati 2014) are doua trasee: unul de 7 km si unul de 17 km.

Traseul de 7 km are o diferenta de nivel de 120 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt si beton, dar si, pe alocuri, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 2 puncte de rehidratare si 2 puncte de asistenta medicala de urgenta ale Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU). Harta traseului de 7 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea din dreapta sau dand click aici.

Traseul de 17 km are o diferenta de nivel de 340 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 5 puncte de rehidratare si 5 puncte de asistenta medicala de urgenta ASVSU. Harta traseului de 17 km, cu pozitionarea principalelor puncte de interes, poate fi consultata in imaginea din dreapta sau dand click aici.

Pachetul de participare.

Ca urmare a inscrierii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, numar de participare, medalie de finisher, portie de mancare oferita dupa eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuala, asistenta medicala la start si pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar si garderoba, cort adapostire, vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.

Cine poate sa participe?

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregatire.

Pentru fiecare dintre traseele de 7 km si 17 km, categoriile de concurs sunt:

• Open Masculin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

• Open Feminin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

Premii

Pentru fiecare dintre traseele 7 km si 17 km, la categoriile Open Masculin (General) si Open Feminin (General), locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate cu medalie, diploma si o sticla de Feteasca Neagra Roze (vin roze) – Ingeri din Micul Paris, oferita de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie si diploma. Castigatorii de la General nu vor fi premiati si in cadrul subcategoriilor.

Tombola

La tombola, participantii mai pot castiga: doua sticle de Tamaioasa Romaneasca – Eclipse, doua sticle de Burgund Mare Roze – Eclipse si doua sticle de Riesling Italian – Eclipse. Vinurile sunt oferite de Crama Basilescu.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.crosulcramelor.ro/

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Orasului Urlati, Cramei Basilescu, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si firmei de securitate SSG Security, care va asigura paza si ordinea in cadrul evenimentului.

Detalii

Dată:
octombrie 18, 2014
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top