Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concurs de Ski Alpin Cupa Piatra Neamț

februarie 20, 2016 @ 12:00 am

Concurs de Ski Alpin Cupa Piatra Neamț

Sâmbătă 20 Februarie începând cu ora 10:15, Pârtia Cozla va fi gazda concursului de schi alpin “Cupa Piatra Neamţ’’.

Schiorii sunt așteptați să-și demonstreze talentul pe pârtia Cozla, la Concursul Cupa Piatra Neamț la Schi Slalom, destinat schiorilor de orice vârstă. Cocnursul se va desfășura pe întreaga lungime a pârtiei de aproximativ 1000 m, într-o singură manșă de slalom uriaș. 

cse vor putea înscrie pe categorii de vârstă și sexe (fete și băieți) de la cei mai mici de 7 ani,  până la cei de peste 55 de ani.

Toți concurenți vor beneficia de skipass gratuit pe durata anternamentelor și a concursului, iar câștigătorii vor primi pre,ii în produse. Pârtia alocată pentru cocnurs va fi pârtia Cozla, pârtie omologată, de dificultate medie. Traseul de concurs va fi marcat, corespunzător, la un grad de dficultate mediu.

– Competiţia este organizată de Perla Invest în parteneriat cu Maia Outdoor şi cu sprijinul a numeroşi sponsori si parteneri.
– CONCURSUL se va desfăşura pe întreaga lungime a pârtiei (de aproximativ 1000m) într-o singură manşă de slalom uriaş.
– Concurenţii se vor putea înscrie pe categorii de vârstă şi sexe (fete si baieţi) de la cei mai mici de 7 ani până la cei peste 55 ani.
– Toţi concurenţii vor beneficia de skipass gratuit pe durata antrenamentelor şi concursului iar câştigatorii vor primi premii în produse.

PENTRU INSCRIERI asteptam datele voastre (nume, prenume, varsta si localitatea din care sunteti) pe adresele office@maiaoutdoor.ro sau office@cozlaparc.ro.
TAXA DE INSCRIERE: 20 RON/ PERSOANA
In ziua concursului te poti inscrie la centrul Maia Outdoor situat pe Platoul Cozla.

Detalii

Dată:
februarie 20, 2016
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top