Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Simfonic Extraordinar, Moldova Nouă

decembrie 27, 2022 @ 12:00 am

 Concert Simfonic Extraordinar, Moldova Nouă

 

Casa de Cultură Moldova Nouă, prin sprijinul Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă, vă invită 27 decembrie 2022, începând cu ora 18:00, la deja tradiționalul concert simfonic organizat la Moldova Nouă cu ocazia Crăciunului.

Anul acesta va concerta Orchestra Simfonică Timișoara condusă de dirijorul Radu Popa. Evenimentul va avea în plus și soliști ai Operei Naționale Române din Timișoara.

Prin acest eveniment, împreună vom lupta pentru a susține cauza Asociației pentru Spitalul Orășenesc Moldova Nouă, o organizație nonprofit, neguvernamentală, care are drept obiective dezvoltarea și îmbunătățirea activității Spitalului Orășenesc Moldova Nouă, în concordanță cu nevoile de servicii medicale din comunitatea noastră. Astfel, vom deschide în cadrul evenimentului posibilitatea de a fi realizate donații către această asociație.

Prețul unui bilet de acces pentru acest eveniment este de 20 de lei. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de acum, de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), în intervalul 08:00 – 16:00, exceptând zilele de weekend.

Pentru a susține, de asemenea, și cauza tradițională pentru care evenimentul a militat până acum, Casa de Cultură Moldova Nouă va dona integral toate încasările obținute din vânzarea biletelor de acces cantinei sociale a Bisericii Ortodoxe „Sf. M. Mc. Gheorghe” Moldova Nouă.
 

Detalii

Dată:
decembrie 27, 2022
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top