Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Cant din suflet pentru mama, Oravița

martie 6, 2015 @ 12:00 am

Cant din suflet pentru mama

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii

În fiecare an, la 8 Martie, sărbătorim Ziua Femeii – sau a Mamei cum mai este cunoscută – una dintre cele mai sincere sărbători. Istoricul acestei zile speciale începe în urmă cu 107 ani când, într-un incendiu, multe muncitoare ale unei fabrici de textile din New York și-au pierdut viața. Doi ani mai târziu, perseverența și hotărârea cu care femeile au cerut drepturi cinstite și condiții mai demne de muncă, revendicările fiind câștigate, s-a stabilit și o zi anume pentru sărbătorirea tuturor femeilor din lume. 
Multe țări din lume sărbătoresc această zi ca fiind Ziua Mamei, prima calitate și cea mai importantă a femeii. Luna martie e prima lună a primăverii, cel mai frumos anotimp al anului, luna când se oferă mărțișoare, răsar flori spre a fi oferite cu recunoștință, respect și dragoste tuturor surorilor, iubitelor, soțiilor, mamelor sau bunicilor noastre, 8 Martie fiind sărbătoarea când se oferă cadouri celor care trebuiesc venerate.
Primăria, Consilul Local și Casa de Cultură din Oravița vă oferă un cadou muzical-coregrafic și vă invită în data de 06.03.2015 orele 17.00 la Casa de Cultură unde cunoscuți ai muzicii populare bănățene și Ansamblul “Hora Carașului” doresc să vă aducă mulțumiri și respect prin muzica și dansul lor.
La mulți ani tuturor femeilor!
Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
martie 6, 2015
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top