Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

120 de Ore în Carpaţi – EnduRoMania, Brebu Nou

august 1, 2016 @ 12:00 am - august 6, 2016 @ 12:00 am

120 de Ore în Carpaţi – EnduRoMania

“120 de Ore în Carpaţi – EnduRoMania” este o poveste de prietenie care uneşte experienţa a doi pasionaţi, înca din tinereţe, de aventurile autentice pe motocicletă, în România : francezul Jean -Christian Tirat şi românul Sergio Morariu, o fuziune creată în 1991, între Raid des Carpates şi EnduRoMania.

EnduRoMania este o probă foarte populară în România care pe parcursul a 20 de ani a cunoscut un număr de 130 de editii.

“120 de Ore în Carpaţi – EnduRoMania” reprezintă o probă de soft enduro, deschisă tuturor, pentru renaşterea unei prietenii între motocicliştii români şi francezi, care datează încă din timpul Revoluţiei.
Pe parcursul a 5 zile, deci în cele 120 de ore, participanţii trebuie să acumuleze un maximum de puncte pe măsură ce trec prin cele 80 de check-pointuri care se găsesc pe o rază de 70 de kilometri.

Participanţii nu sunt presaţi de cronometru, nu există niciun check-point obligatoriu şi nici trasee impuse, doar încadrarea în cele 120 de ore pentru a aduna punctele.

Un atelier mecanic, o şcoală de pilotaj cu închiriere de motociclete şi o echipă de ghizi a „Adrenalin Racing” completează structura organizatorică.
Seara, piloţii sunt invitaţi să se aşeze în jurul faimosului „foc de tabară”, precum o familie, pentru a medita asupra frumuseţilor lumii şi pentru a celebra această prietenie care continuă să renască încă de la prima ediţie a “120 de Ore in Carpati – EnduRoMania”.
Organizator : Fundaţia EnduRoMania

Detalii

Începe:
august 1, 2016 @ 12:00 am
Se termină:
august 6, 2016 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top