Skip to main content

Aplicația Cluj Tourism

 Județul Cluj poate fi descoperit și prin intermediul aplicației Cluj Tourism APP, compatibilă cu noile telefoane de tip smartphone și cu device-urile tip tabletă și funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows!

Aplicația nou lansată prezintă atracții, obiective și trasee turistice din județul Cluj și oferă informații despre unități de cazare, facilități gastronomice, posibilități de agrement, transport și alte servicii utile potențialilor turiști și utilizatorilor care doresc să își planifice vizita în județ sau să aibă la îndemână o alternativă digitală cu un conținut structurat. Fiind disponibilă în 5 limbi, respectiv română, engleză, franceză, maghiară și germană, aplicația ClujTourism App poate fi descărcată gratuit, atât în format online, cât și offline iar utilizatorii se pot bucura în mod interactiv și prietenos de oferta turistică a județului Cluj, pot naviga și vizualiza rute sau salva locații și obiective preferate pentru crearea de itinerarii personalizate.

Ideea apariției unei astfel de aplicații a apărut în contextul noilor tendințe mondiale din industria turistică, care au reliefat o necesitate de adaptare, în mod individualizat, la cerințele consumatorilor și utilizatorilor care folosesc mediul online. Fiind un instrument perfectibil, care se optimizează în mod continuu, această aplicație are rolul de a contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea calității serviciilor turistice oferite, prin crearea unui canal de comunicare integrat între utilizatori și furnizorii de servicii turistice și conexe.

Cluj Tourism este aplicația oficială a județului Cluj dezvoltată de Tourist Informator și administrată de Consiliul Județean Cluj – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top